Vergoeding

Algemene informatie vergoeding

Tot 18 jaar:

Behandelingen voor Fysiotherapie voor personen onder de 18 jaar worden vergoed uit de basisverzekering voor maximaal 18 behandelingen, tenzij het gaat om een chronische indicatie die valt onder Besluit van zorgverzekering bijlage I. Dan gelden de voorwaarden van deze bijlage I.

Van 18 jaar en ouder:

Vergoeding van behandelingen Fysiotherapie is mogelijk via uw zorgverzekering wanneer u Aanvullend Verzekerd bent. De behandelingen worden dan vergoed volgens de voorwaarden van uw aanvullende polis. Aangezien iedere zorgverzekeraar zijn eigen voorwaarden en maximale vergoeding heeft, raden we u aan om bij uw zorgverzekeraar na te vragen wat uw vergoeding is.

Wanneer het gaat om een chronische aandoening welke wordt vermeld op de Bijlage I van Besluit van Zorgverzekering, vindt er een vergoeding plaats vanuit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. De eerste 20 behandelingen komen of voor eigen rekening of worden vergoed volgens de voorwaarden van uw aanvullende verzekering.

Wanneer de vergoeding bij uw zorgverzekeraar mogelijk is, worden de behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars hier contracten voor. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent of onvoldoende aanvullend verzekerd bent, ontvangt u zelf een nota voor de gemaakte kosten. In de tarievenlijst kunt u de kosten bekijken.

Afspraak maken

Heeft u vragen of meteen een afspraak maken?

Fysiofriso is een praktijk voor mensen met houding en bewegingsgebonden klachten. Onze benaderingswijze is met name individueel gericht.

Afspraak maken