Specialisaties

Fysiotherapie in Leeuwarden

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn de deskundig op het gebied van het menselijk bewegingsapparaat. Ze behandelen mensen die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen. Fysiotherapie kan nuttig zijn voor het behandelen van klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Meestal gaat het om klachten die zich voordoen bij bepaalde houdingen of bij het bewegen. De fysiotherapeut behandelt individueel of in kleine groepen en gaat resultaatgericht aan het werk.

Het doel is om u zo snel en zo goed mogelijk weer samen met u uw klachten te laten verdwijnen of tot een minimum terug te brengen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met u naar uw wensen en lichamelijk mogelijkheden. De behandelingen bestaan uit oefeningen en eventueel massages of fysische therapie (met elektrische apparatuur, warmte en koude applicaties e.d.). De manier van aanpak is altijd in overleg met de u als cliënt. Samen met de fysiotherapeut werkt de patiënt aan meer bewegingsvrijheid en kwaliteit van leven. Kortom een behandelplan op maat.

Fysiotherapie wordt onder andere toegepast bij:

  • Rugklachten
  • Nek-schouderklachten
  • Hoofdpijnklachten
  • Beenklachten
  • Sportblessures
  • Neurologische aandoeningen
therapie-41.jpg
sfeer-8.jpg

Onze specialisaties

Afspraak maken

Heeft u vragen of meteen een afspraak maken?

Fysiofriso is een praktijk voor mensen met houding en bewegingsgebonden klachten. Onze benaderingswijze is met name individueel gericht.

Afspraak maken