De fysiotherapiepraktijk

Mart Haan

Sinds 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De eerste jaren heb ik gewerkt in een particuliere praktijk en een verzorgingshuis in Duitsland.

In 2017 ben ik begonnen bij Fysiofriso waar een vacature bestond voor een fysiotherapeut die affiniteit heeft met de “oudere-” en de cliënt met de meer complexere zorgvraag. Het geeft mij positieve energie om het herstel te bevorderen van de functionele beperkingen die het ouder worden met zich meebrengt. Tevens spreekt het werken in een praktijk met veel specialisaties, wat gevestigd is in een medisch centrum, mij erg aan.

Al snel ben ik mij verder gaan verdiepen in de geriatriefysiotherapie en met de 3-jarige opleiding tot master hiervoor begonnen. In september 2020 heb ik deze master tot geriatriefysiotherapeut afgerond. Wilt u meer weten? Lees verder op de pagina over Geriatriefysiotherapie.

U kunt mij tegenkomen binnen de praktijk, in woonzorgcentrum Greunshiem, zorgopvang de Marene en ook zal ik cliënten aan huis behandelen.

Geriatriefysiotherapie wordt net als reguliere fysiotherapie vergoed vanuit de basis- en/of de aanvullende verzekering.

Afspraak maken

Heeft u vragen of meteen een afspraak maken?

Fysiofriso is een praktijk voor mensen met houding en bewegingsgebonden klachten. Onze benaderingswijze is met name individueel gericht.

Afspraak maken