De fysiotherapiepraktijk

Mart Haan

In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, omdat ik niet direct werk in Nederland kon vinden, ben ik aan de slag gegaan in Duitsland.

Begin 2017 kwam ik in contact met Fysiofriso waar een vacature bestond voor een fysiotherapeut die affiniteit heeft met de “oudere-” en de cliënt met de meer complexere zorgvraag. Het werken in een praktijk met veel specialisaties, wat ook nog gevestigd is in een medisch centrum, sprak mij erg aan.

Eind juli 2017 ben ik met veel enthousiasme met deze nieuwe job gestart. In september 2017 ben ik mij verder gaan verdiepen in de Geriatrie Fysiotherapie en met de opleiding tot master hiervoor begonnen. U kunt mij tegenkomen binnen de praktijk, in Greunshiem, op de locaties van Noorderbrug en in de Marene, ook zal ik regelmatig cliënten aan huis behandelen.

Geriatrie fysiotherapie wordt net als reguliere fysiotherapie vergoed vanuit de basis- en/of de aanvullende verzekering. Lees meer op de pagina over Geriatriefysiotherapie.

Afspraak maken

Heeft u vragen of meteen een afspraak maken?

Fysiofriso is een praktijk voor mensen met houding en bewegingsgebonden klachten. Onze benaderingswijze is met name individueel gericht.

Afspraak maken