De fysiotherapiepraktijk

Wybe van der Veen

In 2019 ben ik gestart als fysiotherapeut en sinds 2023 ben ik werkzaam bij Fysiofriso. Vanuit een langdurige schouderblessure is mijn interesse voor het vak fysiotherapie ontstaan en weet ik hoe verhinderend een blessure kan zijn. Dit motiveert mij om jou opnieuw klachtenvrij te krijgen.

De patiënten die ik behandel variëren van jong tot oud, van sportief tot inactief. Ik heb veel ervaring opgedaan in nek-, schouder-, rug-, heup- en beenklachten. Tijdens de intake achterhaal ik de oorzaak van de klacht en hier pas ik mijn behandelmethode op aan. De behandeling kan bestaan uit het mobiliseren van een gewricht ter verbetering van de beweeglijkheid, het geven van gerichte oefeningen en adviezen, medical taping of het behandelen van triggerpoints d.m.v. dry needling of triggerpointmassage. Ook revalidatie- en trainingstherapie ter verbetering van de fysieke conditie en het correct aansturen en versterken van de houdings- en bewegingsspieren behoren tot de mogelijkheden. Hiernaast heb ik ook veel ervaring met long-covid patiënten.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ligt mijn interesse in fitness, gezondheid en voeding. In de tweede helft van 2023 rond ik de opleiding Orthomoleculaire therapie af. Door middel van voeding en supplementen kan ik ondersteuning bieden bij bv. slaapproblemen, vermoeidheid, pijn, stress, burn-out en medische aandoeningen, om zo de fysieke gesteldheid verder te verbeteren.

Afspraak maken

Heeft u vragen of meteen een afspraak maken?

Fysiofriso is een praktijk voor mensen met houding en bewegingsgebonden klachten. Onze benaderingswijze is met name individueel gericht.

Afspraak maken